Datorită acestei sugestii veți avea puterea de viață.

ACEASTA FUNCȚIONEAZĂ? Da… da… da! Funcționează atât de bine, că unii psihologi  recomanda pacienților săi în fiecare zi, să danseze, ca parte a terapiei. În acest hubne și duce doar furie, metabolismul, desigur. VDECHNĚTE DE ENERGIE…  Doar respira adanc aerul curat și de starea de spirit și de energie va merge brusc în sus.

Deschideți în sala de fereastra si stand puteți direct.

Deschideți în sala de fereastra si stand puteți directAveți chiar și posibilitatea de a sta cu picioarele incrucisate pe o joacă. Respirație prin nas și umpleți plămânii, că acest lucru va oferi, până la diafragmă. Acest lucru înseamnă că aerul de ceva timp pentru a opri. Încet prin nas, expirati. Mai întâi coborâți umerii, astfel, începeți să expirați pe munte pulmonar, în cele din urmă, stoarce aerul și stomac, prin urmare, din partea de jos a plămânilor. Repetați acest exercițiu

în fiecare dimineață, da, după cinci sau zece minute.  ACEASTA FUNCȚIONEAZĂ? Da. Exerciții, avem, de asemenea, s-a constatat ca slab și superficial, în caz contrar toată ziua îl respirăm. RASPLATESTE-TE DE AROMA…  Atunci când ești sub presiune, și aveți nevoie pentru a rapid pentru a stimula, nu se fierbe cafea, dar încercați să aromoterapie.  Nakapejte un pic de ulei esential pe o batista si vdechujte-l miros. Lasa un șal să se întindă pe masa de lângă, dacă pe tine aroma funcționează în continuare.

Atunci când aroma de slăbiciune, nakapejte din nou. Până când senzația de stres și de oboseală dispar.  Cele mai eficiente uleiuri esențiale pentru a stimula de energie: rozmarin (tonifică și calmează emoțiile noastre), lemon grass (tonic revigorant), tămâie (calmeaza nervii și îmbunătățește starea de spirit).

ACEASTA FUNCȚIONEAZĂ? Da, dar trebuie să fie atent de a alege dreptul de unt, care te ia. Rozmarin ce va facilita tine de lucrări importante și lemongrass stimulează creativitatea. Dacă pe tine rula sarcini, kápněte câteva picături în sticla cu pulverizator și stříkněte în aer, în birou sau acasă. Sfat: am Încercat să uleiurile esentiale de marca Salus (“rozmarin” roșu și portocaliu), Eoné (lemongrass și mandarină) și Nobilis Tilia.

GÂNDIȚI-VĂ LA LUCRURI BUNE.

GÂNDIȚI-VĂ LA LUCRURI BUNEAcest lucru este ușor de spus și mai rău face, dar atunci când vă începeți ziua o amintire plăcută sau pozitivă convingere, vă veți simți imediat mai bine fluxul de energie. Selectați o idee despre ceea ce vă așteaptă. Întotdeauna ei formulujte în timp real și în cazul în care se adaugă. Când se apropie criza, imediat sa větičku din nou. Nu este simplu, deoarece problemele

în timpul zilei, pentru a obține, dar chiar și un mic memento ceva bun se poate de politicos, situația tensionată. Și acest lucru este mult mai economic decât să încerce în birou pentru a medita. Este, cum să vă începeți ziua, poate afecta în mod semnificativ entuziasmul și starea de spirit în câteva ore. Simplu, pentru ca dimineața, deschide fereastra și de a respira aer proaspăt. Ce altceva se va adăuga energie?

Începeți ziua cu un zâmbet Poate sună ca un clișeu, dar zambetul de pe fata imediat dupa trezire, ajuta să facă un pas într-o nouă zi cu o stare de spirit bună. Învinge dimineață sulkiness cu nevoită să se ridice și drsného arunca de la confortul de căldură pat poate veni aproape imposibil, dar de fapt este mai ușor decât crezi.

Pur și simplu, după ce a зазвонит, și amintiți-vă preferate sau fericit, sau asta e ideea, că fiecare om, animal, animal, o poveste amuzanta sau pe e locul meu favorit. Deja doar gândul la ceva foarte pozitiv, care provoacă fluxul de endorfine și de serotonină, cu care vine în mod semnificativ îmbunătățește starea de spirit. Și o stare de spirit bună dimineața, în plus, va crește motivația și productivitatea la locul de muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *