Sfaturi neobișnuite, datorită cărora veți avea mai multă energie.

Poate fi, de sfaturile noastre vor simți un pic alternative, naturale sau moderat în mișcarea hippie, dar nezavrhujte nimic, că nu am încercat. Toate cele șase moduri în care vom prezenta, am experimentat pe propria piele (și voce) și într-adevăr funcționează.

ÎNCERCAȚI SĂ MEARGĂ DESCULȚ…

Faptul că, în principal, ne mișcăm în cizme, am pierdut contactul cu natural energia pamantului. Când poți merge desculț – vă puteți alătura într-o sursă de energie.

Ridicați-vă, barefoot (desculț), gazon, ÎNCERCAȚI SĂ MEARGĂ DESCULȚrespirați adânc de câteva ori la rând zatněte, prin urmare, îndoiți degetele de la picioare, astfel încât ea a simțit structura de iarbă.

Apoi, cinci sau zece minute pentru o plimbare pe gazon, vdechujte aroma sa, și vă veți simți ca a ta oboseala dispare. Obujte și să se întoarcă acasă sau la locul de muncă. Curat, relaxat și odihnit. http://muschiputernici.info/

ACEASTA FUNCȚIONEAZĂ? Da. O combinație de aer proaspăt, mirosul de pământ și iarbă, și în contact cu suprafață naturală ne conferă o energie nouă. Este important, de asemenea, într-un mediu în cazul în care faci parte. Din cauza vremii, s-a dovedit că merge desculț pe o placuta piesa poate fi om din nou taxa de lanterne.  SINE DE ENERGIE…

Aveți impresia că te-a lovit un zid invizibil, nu are nici o energie, nici de idei? Pentru a găsi undeva un loc unde te-nimeni nu poate tolera, și de cinci sau zece minute, cântați melodiile lor preferate. Cântând ridică starea de spirit, risipește temerile și napumpuje în sânge mai mare de oxigen. Pur și simplu pune, cine cântă, fericit. Notă: toalete în clădiri de birouri, nu este o idee foarte bună, cântând poartă nedorite distanțe.

Selectați o melodie preferată, pe care o stii pe de rost toate

Începe să cânte încet, dacă ajunge în starea de spirit și de ritmul melodiei. Până când veți fi mai încrezători, inspirați și adăugați în voce. Imediat simți cum din corpul odplavuje tensiune și anxietate.

Selectați o melodie preferată, pe care o stii pe de rost toateACEASTA FUNCȚIONEAZĂ? Sigur! Poate ca va veti simti un pic prost, dar efectul de a canta este atât de mare, că l-ar fi nu a fost anterioare, nici proprietarii de muzica hluchu’. Ați observat că atunci când leknete sau vă aflați într-o stare de stres, sáhnete sine mâinile pe piept? Acest lucru se datorează faptului că acolo se află noastră tensiune și cântând perfect de bine se dizolvă în apă. Dacă tu, ca un copil mic notovala pe noapte bojovce Eu în pădure nepojedu, așa că știți despre ce vorbesc.

RELAXAȚI-VĂ DE DANS

Această metodă funcționează cel mai bine, la urma urmei, únavného zilei. Înainte de ai venit acasă, odstavte mobilier, arunca muzică din infecțios ritm și tancujte, ca în cazul în care ar fi trebuit să vină sfârșitul lumii. perdele și stinge telefonul. Instalați, ceea ce este convenabil.

Introduceți volumul la maxim, vecinii nu rezistă și încet încep să danseze. Dacă știi cum cuvintele, să cânte, astfel încât să puteți combina cele două metode de activare. Încercați toate melodii de dans, care în fața oamenilor nu nepředvedla – amintiți-vă în filmul de dans-flash, ar fi Păcat să danseze, Refren Online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *